Philip Heylen loopt voor wiskunde project!

Marathon van Berlijn!

 

 

25 september 2011


Beste


Op zondag 25 september sta ik opnieuw klaar aan de Brandenburger Tor om voor de tweede keer de marathon van Berlijn te lopen. Samen met mijn kabinetschef Jan Rombouts en adviseur Sam Voeten heb ik maar èèn doel voor ogen: de marathon uitlopen. En daarbij wil ik graag uw hulp vragen. Lopen doe ik helemaal alleen, maakt u zich geen zorgen, maar van aan de zijlijn kan u meehelpen om anderen een steuntje in de rug te geven. Zo wil ik geld inzamelen voor twee goede doelen die via hun fondsen de toekomst van kinderen en jongeren een betere en waardevolle invulling te geven.


Het Patrick Declerck Fonds doet dat door financiële steun te bieden aan kinderen met brandwonden. Naast het verschrikkelijke trauma worden vele families immers geconfronteerd met de dure behandelingen, bijzondere zorgen en psychologische begeleiding. (www.oscare.be)


Vzw ‘t Signaal doet er dan weer alles aan om kinderen met een auditieve beperking op een hoog niveau onderwijs te bieden. Het project dat wij steunen omvat een samenwerking tussen de VZW ‘t Signaal en de school voor buitengewoon onderwijs Kasterlinden. Via een speciaal aangemaakte syllabus en bijbehorend dvd-materiaal krijgen kinderen de kans om in het vak wiskunde op zelfstandige basis te leren, oefeningen te maken en vooruitgang te boeken. 


Het zou voor deze twee projecten een wereld van verschil betekenen moest u tijdens deze marathon aan hen denken. Doet u dat gedurende 1 kilometer? Dan ben ik u zeer erkentelijk. Nog mooier zou het natuurlijk zijn wanneer u ervoor kiest om mijn hele parcours van 42,195 km (of een meervoud daarvan) mee om te zetten in steun.


Zoals in het verleden, kies ik ervoor om mijn acties via de Koning Boudewijnstichting te laten verlopen. Het zou mij plezier doen moest ook u een bijdrage leveren.


Storten kan op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404, met de mededeling “Philip Heylen marathon 2011″. De giften aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40 (art.104 WIB).


Alvast dank om mijn vraag met aandacht te lezen.
En uiteraard mag u ook uw vrienden en kennissen aanzetten om hetzelfde te doen.

Van harte,


Philip Heylen